Η ΓΥΝΑΙΚΑ που τον ξεφτίλισε στον αέρα! Ο Ν. ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ αποκάλεσε «ανεγκέφαλους» τους Έλληνες που τίμησαν την εθνική επέτειο...


 
Προκαλώντας αντιδράσεις, ο Nίκος Ευαγγελάτος στη σημερινή του εκπομπή στο Mega χαρακτήρισε ανεγκέφαλους» όσοι κατέθεσαν στεφάνι εκτός πρωτοκόλλου πηγαίνοντας να τιμήσουν την εθνική επέτειο. Και πήρε, από μια γυναίκα στον αέρα, μια πολύ ηχηρή απάντηση...

Επίσης, ο παρουσιαστής δεν έμεινε εκεί. Συνέχισε και είπε ότι είναι "ΝΤΡΟΠΗ" για όσους αποφάσισαν να συμμετέχουν σε παρελάσεις. Ο Ν. Ευαγγελάτος ανέφερε τα εξής: «Οι Έλληνες δεν πήγαν για να τιμήσουν την πατρίδα πήγαν μόνο για την αντίδραση του απέναντι στις απαγορεύσεις. Δεν φόρεσαν μάσκα είναι ενάντια στο κοινό καλό έτσι δεν τιμάς την πατρίδα...».

"Δεν σας τιμά το γεγονός να λέτε ανεγκέφαλους τους συμπατριώτες μας οι οποίοι ήθελαν  να τιμήσουν την Ιστορία της χώρας μας. Λυπάμαι πολύ που χρησιμοποιείτε αυτό το επίθετο και το έχετε ξανακάνει. Ανεγκέφαλοι δεν είναι οι Έλληνες..." του απάντησε σε ζωντανή σύνδεση η κάτοικος των Σερρών κ. Ν. Τσουκαλά!

http://www.press-gr.com/ 

 Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.