Η αλήθεια πάντα βγαίνει στο φως

 
 ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ 3/10/2021
Όταν αποκαλύπτεται πως οι συνωμοσιολόγοι είναι γρανάζι του συστήματος.

Η αλήθεια και  η γνώση είναι πάντα δωρεάν, όταν αρχίσει να πληρώνεται δε μπορεί να είναι ούτε αλήθεια ούτε γνώση. Είναι κατασκεύασμα, προϊόν προς κατανάλωση. 
Ήρθε λοιπόν η ώρα να φανεί πως οι δήθεν συνωμοσιολόγοι έκαναν καλά τη δουλειά των αφεντικών τους με το πρόσχημα πως αποκαλύπτουν το ψέμα, λέγοντας μισές αλήθειες πασπαλισμένες με σάλτσα.

Είτε από άγνοια, είτε επί πληρωμή το να γίνεσαι συνεργός σε ένα παγκόσμιο έγκλημα, είναι τουλάχιστον άτιμο.


Με ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά εξηγήσεις από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο για τη χρηματοδότηση μέσω διαφημιστικών κονδυλίων ΜΜΕ που είναι ανοιχτά έναντια στα μέτρα για τον κορονοιό.

Η ανακοίνωση:

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

Γιατί ο κ. Πετσας χρηματοδότησε αρνητές μάσκας και συνομωσιολόγους;

Ο κ. Πέτσας χρηματοδότησε με δεκάδες χιλιάδες ευρώ από την καμπάνια «μένουμε ασφαλείς» κανάλι, το οποίο παρέχει σε εκπομπή του νομικές συμβουλές κατά της καραντίνας και της υποχρεωτικής μάσκας, που προωθεί την αυτοδικία και χαρακτηρίζει τον κορονοϊό και τις μάσκες «συνομωσία για να πεθάνουν 15.000 παιδιά και να φτιαχτεί ένα κιλό αδρενόχρωμα».

Περιμένουμε από τον κ. Πέτσα να εξηγήσει στους πολίτες γιατί έδωσε δημόσιο χρήμα με πρόσχημα την πανδημία, σε αρνητές μάσκας και συνομωσιολόγους. Αν δεν μπορεί, ας μας εξηγήσει τουλάχιστον πως παράγεται το «αδρενόχρωμα».

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.