Σαν σήμερα έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου Γοργώ Χρέλια κόρη του Ρολάνδου Χρέλια της μεγάλης οικογένειας των μπουλουκιών καθώς κη θετή κόρη της Σοφίας Βέμπο, Χάιδω Τραϊφόρου





H θετή κόρη της Σοφίας Βέμπο, Χάιδω Τραϊφόρου, δεν έχει ακόμα κηδευτεί καθώς δεν έχει αναλάβει κάποιος να κινήσει τις διαδικασίες

Ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook έκανε γνωστό πως η θετή κόρη της Σοφίας Βέμπο και του Μίμη Τραϊφόρου, Χάιδω, έφυγε από τη ζωή όμως ακόμα δεν έχει κηδευτεί καθώς δεν έχει αναλάβει κάποιος να κινήσει τις διαδικασίες.


Αλλά κ η ηθοποιός Γοργώ Χρέλια  Σε ηλικία 78 ετών
 Η ηθοποιός, γεννήθηκε στις 4 Δεκεμβρίου 1942 στον Αγ.Ανδρέα Μεσολογγίου
. Κόρη του ηθοποιού Ρολάνδου Χρέλια, που ήταν θρυλική “φιγούρα” των μπουλουκιών και ξαδέλφη του Κώστα Χρέλια.

«Δυο θλιβερές αποχωρήσεις έγιναν σήμερα γνωστές στο Σωματείο μας των Ηθοποιών…Η τραγουδίστρια και ηθοποιός Χάιδω Βέμπο Τραϊφόρου, η θετή κόρη της μεγάλης μας Βέμπο εδώ και κάποιες μέρες δεν είναι στην ζωή και δεν έχει κηδευτεί, αφού κάνεις δεν έχει αναλάβει ακόμα τις διαδικασίες» έγραψε ο πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ στα social media. Μαζί με την είδηση του θανάτου της Χάιδως Τραϊφόρου, ο Σπύρος Μπιμπίλας γνωστοποίησε και μια ακόμα απώλεια, αυτή της ηθοποιού, Γοργούς Χρέλια. «Η Γοργώ Χρέλια, της μεγάλης οικογένειας των μπουλουκτζήδων των Χρέληδων, η όμορφη και μπριόζα ηθοποιός που άφησε την σφραγίδα της στον ελληνικό κινηματογράφο του '60. Φεύγουν οι παλιές γενιές και καλοτάξιδες να είναι. Θα μείνουν χαραγμένοι στην μνήμη μας με αγάπη»
.


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.