Επιστολή κόλαφος για τη Γερμανία, τη Μέρκελ, τον Ερντογάν και την Τουρκία από τον Πρ. Εμφιετζόγλου
Ο πρόεδρος της ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ,Δρ Πρόδρομος Εμφιετζόγλου με επιστολή του προς τη Βουλή των Ελλήνων, η οποία κοινοποιείται και προς την Γερμανίδα καγκελάριο, την καλεί να σταματήσει άμεσα τον Ερντογάν. Θέτει το θέμα των γερμανικών επανορθώσεων και του αναγκαστικού κατοχικού δανείου. Η γλώσσα της επιστολής είναι αυτή που πρέπει και η επιστολή είναι εξαιρετικά επίκαιρη όχι μόνο λόγω των εξελίξεων στα ελληνοτουρκικά αλλά και λόγω της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Η επιστολή:


Οσοι επιθυμουν μπορουν να υπογραψουν την επιστολη του  κ.Εμφιετζόγλου ΕΔΩ

Την ίδια ώρα ο κ.Εμφιετζόγλου προχώρησε στην ίδρυση σωματείου με την επωνυμία ΤΑΜΕΙΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΑΒΕΡΩΦ ΙΙ. Δείτε ΕΔΩ το καταστατικό του.

militaire.gr

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.