Μουσταφά Ακιντζί:Όλοι είδαν τι συνέβη.Ευθύ καρφί κατα Ερντογάν



Με τα τελικά αποτελέσματα να έχουν  βγει κ τον εκλεκτό του καθεστώτος Ερντογάν Ερσίν Τατάρ να εκλέγεται ως ο νέος πρόεδρος του ψευδοκράτους ο απερχόμενος μετριοπαθής απερχόμενος πρόεδρος Μουσταφά Ακιντζί προέβη σε δηλώσεις που καταδεικνύουν υο μαγείρεμα της εκλογικής διαδικασίας κ του αποτελέσματος απο το καθεστώς Ερντογάν..Με πολύ απλά λόγια ανέφερε ότι  έδωσε συγχαρητήρια «σε αυτούς που έπαιξαν ρόλο σε αυτό το αποτέλεσμα. Δεν είναι μια εκλογική διαδικασία που θα γινόταν υπό κανονικές συνθήκες. Δεν έμεινε κανείς που να μην είδε τι συνέβη»,

Το σίγουρο είναι ότι ο Ερντογάν μαγείρεψε τα αποτελέσματα με ένα κ μοναδικό τρόπο...Με το ΧΡΗΜΑ,Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι ξεκίνησε πριν δύο εβδομάδες έως κ μερικές μέρες πριν τις εκλογές να γεμίζει τους τραπεζικούς λογαριασνούς των τουρκοκυπρίων αλλά κ των εποίκων με ένα σεβαστό μεγάλο χρηματικό ποσόν.Συγκεκριμένα πήραν 1000 ευρώ η κάθε οικογένεια την στιγμή που η τουρκική λίρα βρίσκεται στα τάρταρα όπως κ η τουρκική οικονομία...

Το επίσης καταπληκτικό είναι ότι Τούρκοι δήλωναν κάτοικοι της τουρκοκυπριακής πλευράς ότι ένεναν εκεί  περνάγανε απέναντι κ αυτοίνα ψηφίσουν κ να πάρουν τα λεφτά.

Δυστυχώς όμως το πιο σπουδαίο αλλά κ τό πιο αποκρουστικό είναι τα κανάλια γιατί αν μίλαγαν κ ανεφεραν ότιδήποτε για τον αντίπαλο του εκλεκτού του Ερντογάν δεν θα έπαιρναν δραχμή..Τα πάντα στον βωμό του ΧΡΗΜΑΤΟΣ Ακόμα κ η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του τύπου!!!!

Όσον αφορά τα δικά μας κανάλια ,ραδιοφωνικά κ κυρίως τηλεοπτικά ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ... μπουκωμένα εως το μεδούλι,,,Διατεταγμένη υπηρεσία στην  εξυπηρέτηση του καθεστώτος!


ΝΑΤΑΣΑ

 

 Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.