Ελληνοτουρκικά, οικονομία και κορωνοιός


Είναι πλέον ξεκάθαρο πως ο ιός είναι εργαλείο στα χέρια των κυβερνώντων το έχουν ομολογήσει πολλές φορές κι όχι μόνο εδώ αλλά παγκόσμια...

Όσο οι Τούρκοι πιέζουν, εδώ τα κρούσματα ανεβαίνουν. Κανείς δεν αναρωτήθηκε γιατί ξαφνικά αυξήθηκαν τα ''κρούσματα'' στην Ευρώπη κυρίως και στις ΗΠΑ λόγω εκλογών. Η οικονομία μας πάει από το κακό στο χειρότερο, έχουν κλείσει σχεδόν όλες οι επιχειρήσεις που κατάφεραν να επιβιώσουν τα χρόνια των μνημονίων. Όλες οι βιομηχανίες έκλεισαν και ξεπουλήθηκαν  και τώρα μεταφέρονται στην Τουρκία!
Ξεπουλήθηκε ο ΟΤΕ, ο ΟΣΕ, και τόσες άλλες κι αυτή τη στιγμή κομματιάζουν την ΔΕΗ και σειρά έχει το υπέρτατο αγαθό των ανθρώπων το νερό.....

Η Γερμανία κάνει κουμάντο σε όλη την Ευρώπη έχοντας τους Τούρκους ως στρατό της. Παλιά ιστορία που επαναλαμβάνεται.

Το σχέδιο μοιρασιάς του Αιγαίου είναι συμφωνημένο από τον πατέρα του Πρωθυπουργού εδώ και χρόνια.
Υπάρχουν ηχητικά που το παραδέχεται ανοιχτά! 

Δεν έγινε τυχαία ούτε η δίκη της Χρυσής Αυγής ούτε η δήλωση του Χρυσοχοίδη για εθνικισμό . 

Ο στρατός και οι αγρότες του Έβρου τους χάλασαν τα σχέδια  το χειμώνα που πέρασε και γι αυτό τους τιμωρούν τώρα με τον δήθεν αντιρατσιστικό νόμο που έφτιαξαν στα μέτρα τους.

Η δικαιοσύνη αποδίδεται βάση νόμων και όχι βάση Συντάγματος γιατί ο κόσμος δε γνωρίζει πως οι νόμοι είναι κατώτεροι του Συντάγματος.
Δε βρέθηκε κανείς να μας το πει κι αν κάποιος γνωρίζει και κινηθεί θέλει γερό στομάχι μιας και το ΣΤΕ αποτελείται από δικαστικούς της αρεσκείας της εκάστοτε κυβέρνησης και βγάζουν αποφάσεις κατόπιν παραγγελίας. 

Ακόμα και η ΠτΔ βγήκε και μας είπε πως τα γεγονότα με τους Τούρκους δεν είναι σημαντικά, σημαντικός είναι μόνο ο ιός ο οποίος δεν αντιμετωπίζεται με φάρμακα αλλά με πρόστιμα και μ' ένα εμβόλιο που σύμφωνα με τα λεγόμενα τους θα μας κάνει αθάνατους....Είναι δυνατός ο ιός τους κι εξαφάνισε όλες τις άλλες αιτίες θανάτου....Επικαλούνται την  δημόσια υγεία την οποία έχουν φτύσει εδώ και χρόνια. Την υγεία που καταστρέψανε απολύοντας γιατρούς και νοσηλευτές, κάνοντας χάρες με το αζημίωτο φυσικά σε φαρμακευτικές εταιρίες και ρίχνοντας την ευθύνη στους πολίτες για ότι πάει στραβά σ αυτό τον τόπο.

Η ευθύνη των πολιτών όμως περιορίζεται  στο ότι έδειξαν εμπιστοσύνη σε πρόσωπα δειλά και πληρωμένα μεγαλωμένα στη Γερμανία.
Από το 2010 έχουμε πόλεμο, το φωνάζουμε δέκα χρόνια τώρα αλλά μιας και δε βλέπαμε όπλα και τανκς στους δρόμους δεν το καταλάβαμε...

Είδαμε όμως  τα αποτελέσματα... φτώχεια, πείνα, νεκρούς, αυτοκτονίες και πάλι δεν το πιστέψαμε, τώρα ήρθαν και τα όπλα και η απάντηση των κυβερνώντων;

 Τι α κανς να κατς να μαλωεις;

Όταν η κυβέρνηση έχει συμβούλους από το ΕΛΙΑΜΕΠ που αποτελείται από Τούρκους και Γερμανοτραφείς ''Έλληνες'' η προδοσία βγάζει μάτι.
Ψηλά το κεφάλι λοιπόν κι ας σκεφτούμε σαν πραγματικοί Έλληνες.

Αντιστεκόμαστε.



Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.