Η Γερμανία συνεχίζει τη διαμεσολαβητική της προσπάθεια μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας


Η διαμεσολαβητική προσπάθεια της γερμανικής κυβέρνησης μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας συνεχίζεται, με στόχο τις απευθείας συνομιλίες των δύο πλευρών, τόνισε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών. 

«Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση βρίσκεται εδώ και πολλές εβδομάδες σε επαφή τόσο με την Ελλάδα όσο και με την Τουρκία, πάντα με στόχο να καταστούν εφικτές απευθείας συνομιλίες για τα θέματα που τίθενται στην ανατολική Μεσόγειο. Αυτές οι προσπάθειες συνεχίζονται», δήλωσε ο Κρίστοφερ Μπούργκερ, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι δεν μπορεί επί του παρόντος να ανακοινώσει συγκεκριμένες ημερομηνίες συνομιλιών Γερμανών αξιωματούχων.

Ο κ. Μπούργκερ επιφυλάχθηκε ακόμη να τοποθετηθεί, αφού ενημερωθεί, σχετικά με το νέο σχέδιο έρευνας και διάσωσης που παρουσίασε το Σάββατο η Τουρκία, το οποίο γνωρίζει, όπως διευκρίνισε, μόνο από τα ΜΜΕ.




Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.