Αλληλοκατηγορούνται στη βουλή κι ο κόσμος υποφέρει


Στη βουλή παίζουν τους θιγμένους και κατηγορούν ο ένας τον άλλον. Τουλάχιστον μέχρι το διάλειμμα που θα πάνε στο καφενείο της βουλής να κάνουν αστειάκια μεταξύ τους για το ποιος την είπε καλύτερα στον άλλο.
Εκεί μέσα όμως αφού έχουν κανονίσει  την τύχη της χώρας, κάνουν τους θιγμένους και τους δήθεν πατριώτες.

Ξεπουλούν τα δημόσια αγαθά της χώρας και όλη τη βαριά βιομηχανία μας. 

Με πρόσχημα ένα παγκόσμιο ιό στραγγαλίζουν την οικονομία και μάλιστα με τρόπο πονηρό και άθλιο.
Έχουν λήξει οι συνθήκες που άφηναν  στους εξουσιαστές όλους τους πόρους και τώρα πρέπει να κάνουν καινούριες.  Πάντα με τον ίδιο τρόπο, με πόλεμο. Μόνο που  αυτή τη φορά προσπάθησαν χωρίς όπλα. Για να είναι σίγουροι έβαλαν κι ένα σκύλο να γαβγίζει....

Για να μη μας δαγκώσει λοιπόν ο σκύλος θα του δώσουμε ότι ζητάει. Εξάλλου του τα έχουν τάξει εδώ και χρόνια οι πατεράδες των σημερινών πολιτικών μας.

Έκλεισαν λόγω ιού την οικονομία και οι επιχειρήσεις λίγο πριν πεθάνουν....όσες άντεξαν δηλαδή, πίστεψαν πως θα τους σώσουν με μια επιστρεπτέα προκαταβολή!!:

Ταυτόχρονα όμως, έφτιαξαν και νέο πτωχευτικό και κράτησαν και τον ιό γιατί είναι χρήσιμο εργαλείο ώστε να κάνουν τις μεταρρυθμίσεις που ήθελαν, όπως ομολόγησε κυνικά ο Πρωθυπουργός σε συνέντευξη του στο economist.

Όσο εμείς τρομάζουμε  με τα κρούσματα, εκείνοι με δήθεν κορώνες περνάνε τον πτωχευτικό και τα αλλάζουν όλα όσα ξέραμε. Θα τα παίρνουν  όλα,  χρήματα,  ακίνητα,  επιχειρήσεις,  χωρίς να μπορούμε να κάνουμε τίποτα. 
Αυτός είναι ο πραγματικός ''ιός'' κι από αυτόν κινδυνεύουμε όλοι.

Δείτε τι έλεγε το 2005 η Άννα Ψαρούδα Μπενάκη μήπως σας θυμίζει κάτι;




Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.