Τανζανία: Πυροσβέστες αγωνίζονται για την κατάσβεση πυρκαγιάς στο Κιλιμάντζαρο


Πυροσβέστες αγωνίζονται σήμερα για να θέσουν υπό έλεγχο πυρκαγιά που ξέσπασε την Κυριακή στο Κιλιμάντζαρο, το ψηλότερο βουνό της Αφρικής, ανακοίνωσε η υπηρεσία Εθνικών Πάρκων της χώρας (TANAPA).

«Η πυρκαγιά εξακολουθεί να μαίνεται και πυροσβέστες της TANAPA, όπως και από άλλα κυβερνητικά ιδρύματα και ντόπιοι συνεχίζουν τις προσπάθειες για να τη θέσουν υπό έλεγχο», δήλωσε ο αξιωματούχος της TANAPA Πασκάλ Σελουτέτε. Ο ίδιος δεν διευκρίνισε περαιτέρω.

Την Κυριακή, η TANAPA ανάρτησε στο Twitter μια θολή φωτογραφία για την οποία ανέφερε πως εικόνιζε πυρκαγιά που μαινόταν στο όρος.

Το ύψος του Κιλιμάντζαρο ανέρχεται σε σχεδόν 6.000 μέτρα πάνω από τη στάθμη της θάλασσας. Περίπου 50.000 τουρίστες το επισκέπτονται ετησίως.

zougla.gr

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.