Πλημμύρισαν σπίτια και καταστήματα στην Αττική


Προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία που έπληξε  τα ξημερώματα την Αττική, με την Πυροσβεστική να έχει δεχτεί πάνω από 125 κλήσεις για πλημμυρισμένα σπίτια και κοπές δέντρων.

Οι δρόμοι σε πολλές περιοχές της Αθήνας μετατράπηκαν σε ποτάμια από την καταρρακτώδη βροχή ενώ ιδιαίτερα αυξημένη είναι και η κίνηση στους δρόμους.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι περιοχές όπου παρουσιάστηκε το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν το Ηράκλειο, η Νέα Ιωνία, το Αιγάλεω, το Περιστέρι και το Μοσχάτο, όπου οι κλήσεις για αντλήσεις υδάτων παρουσιάζουν αυξητική τάση, καθώς ανοίγουν τα καταστήματα, πολλά από τα οποία οι ιδιοκτήτες τους τα βρίσκουν πλημμυρισμένα.


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.