Έπεσε η πλατφόρμα – Υπουργείο Μεταφορών: Νέο «black out» στο online σύστημα


Εκτός λειτουργίας απο τις 2 Οκτώβριου έχει τεθεί το online μηχανογραφικό σύστημα του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών μέσα στο οποίο καταχωρούνται τόσο οι νέες εγγραφές οχημάτων όσο και οι μεταβιβάσεις μεταχειρισμένων οχημάτων. Να υπενθυμίσουμε πως το προηγούμενο «black out» στο online σύστημα του ΥΜΕ είχε τεθεί εκτός λειτουργίας και στις 11 Αυγούστου και το «πάγωμα» της αγοράς διήρκησε δύο ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsauto.gr τα στελέχη του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών προσπαθούν να επαναφέρουν το σύστημα αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει καταστεί ακόμη δυνατό με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί ένα «black out» στις Διευθύνσεις Μεταφορών όλης της Ελλάδας. Εισαγωγείς και έμποροι αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών προσπαθούν να εξηγήσουν τους πελάτες τους ότι οι καθυστερήσεις στις παραδόσεις καινούριων αλλά και μεταχειρισμένων οχημάτων οφείλεται στην «πτώση» του ηλεκτρονικού συστήματος του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και όχι σε δική τους υπαιτιότητα αλλά οι πελάτες στις περισσότερες περιπτώσεις είναι εξαγριωμένοι .

Προσπάθειες να επανέλθει το σύστημα
Οι εισαγωγικές εταιρείες αλλά και κάποιες εμπορίες μεταχειρισμένων προσπαθούν να κατευνάσουν τα πνεύματα παρέχοντας όχημα αντικατάστασης στους πελάτες τους μέχρι την παραλαβή του οχήματός τους η οποία θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί μόλις επαναλειτουργήσει το σύστημα. Άλλες μικρότερες εμπορίες που δεν έχουν τη δυνατότητα παροχής άλλου οχήματος δυστυχώς γίνονται ο «σάκος» υποδοχής των παραπόνων των πελατών τους χωρίς βέβαια να φέρουν και εκείνοι καμία ευθύνη για το black out που έχει δημιουργήσει η μη λειτουργία του online συστήματος του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Στελέχη του Υπουργείου καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να επαναλειτουργήσει το σύστημα το συντομότερο δυνατόν ώστε να μπορούν και πάλι να εκδίδονται πινακίδες κυκλοφορίας για καινούρια αυτοκίνητα και δίκυκλα και να ολοκληρώνονται τα αιτήματα των μεταβιβάσεων για μεταχειρισμένα οχήματα.

Newsauto.gr

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.