Οι Έλληνες «Anonymous» χάκαραν την ιστοσελίδα του τουρκικού κοινοβουλίου για την Αρμενία

Το site του τουρκικού κοινοβουλίου, αλλά και αρκετά sites των Αζέρων χάκαραν οι Έλληνες "Anonymous" σε ένδειξη συμπαράστασης προς την Αρμενία. 

Το ανακοίνωσαν οι ίδιοι οι χάκερ μέσω Facebook γράφοντας ότι "Τurkish assembly parliament subdomain has been pwned" (δηλαδή πως κατέχουμε το site του τουρκικού κοινοβουλίου). 

Ενώ ανέβασαν και ένα μήνυμα υπέρ των Αρμενίων: «Η Αρμενία θα κερδίσει αυτό τον πόλεμο απέναντι στην κακιά του Τουρκία και τον σύμμαχο της το Αζερμπαϊτζάν, το να σκοτώνεις αθώο κόσμο και παιδιά σε κάνει τρομοκράτη», έγραψαν οι Anonymous Greece. 





Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.