Anadolu: «Η Αρμενία θα φέρει μισθοφόρους από την Ελλάδα να πολεμήσουν»


Με τον παραπλανητικό τίτλο «Η Αρμενία φέρνει μισθοφόρους από την Ελλάδα να πολεμήσουν» το τουρκικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu μεταδίδει την είδηση ότι Αρμένιοι της διασποράς δηλώνουν την προθυμία τους να μεταβούν στο Αρτσάχ και να πολεμήσουν ενάντια στους Αζέρους στο Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Την παραπάνω «είδηση» φέρεται να έδωσε με τη μορφή δήλωσης στο Anadolu ανώτερος αξιωματούχος της αζερικής Προεδρίας.

Η Αρμενία θα φέρει μισθοφόρους αρμενικής καταγωγής από την Ελλάδα για να πολεμήσουν στα κατεχόμενα εδάφη του Αζερμπαϊτζάν, δήλωσε την Παρασκευή στο Anadolu Αζέρος αξιωματούχος.

Ο Χικμέτ Χατζίεφ (Hikmet Hajiyev), σύμβουλος του Αζέρου προέδρου και επικεφαλής του γραφείου εξωτερικής πολιτικής της προεδρίας του Αζερμπαϊτζάν, δήλωσε ότι έλαβε πληροφορίες ότι οι άνθρωποι αρμενικής καταγωγής από ορισμένες δυτικές χώρες θα έρθουν να πολεμήσουν εναντίον του Αζερμπαϊτζάν ως μαχητές και μισθοφόροι.

«Καλούμε αυτά τα κράτη να μείνουν μακριά από τέτοιες προκλήσεις εναντίον του Αζερμπαϊτζάν και να λάβουν μέτρα.

»Οι πολίτες τους θα γίνουν στόχοι εάν συμμετέχουν σε στρατιωτικές επιχειρήσεις», είπε.

Ο Χατζίεφ απευθύνθηκε επίσης στους ξένους δημοσιογράφους που εργάζονται στις περιοχές των αρμενικών δυνάμεων, διαμηνύοντάς τους ότι βρίσκονται παράνομα σε κατεχόμενα εδάφη.

με πληροφοριες απο https://www.aa.com.tr/

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.