Πυρά κατά Γεραπετρίτη για την υποχώρηση της κόκκινης γραμμής μας στα 6 ν.μ


Έντονες αντιδράσεις στη δήλωση του υπουργού Επικράτειας Γ.Γεραπετρίτη που χάραξε την κόκκινη ελληνική γραμμή στα 6 ν.μ. Και είναι αντιδράσεις όχι αντιπολιτευτικές . Προέρχονται από ειδικούς και είναι σκληρές.

Eιδικότερα, ο πρέσβης επιί τιμή, Αλέξανδρος Μαλλιάς, σχολίασε:

«Η δήλωση αυτή καλό είναι να διορθωθεί. Προτιμότερο για τα ζητήματα να ομιλεί πρώτος ο κύριος Υπουργός Εξωτερικών .Καμιά ελληνική κυβέρνηση μετά το 1974 δεν ταύτισε δημόσια τις εθνικές κόκκινες γραμμές με τα 6 ναυτικά μίλια . Κρίμα.»

Από την πλευρά του, ο αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Ασφάλειας του King’s College London και του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Μάνος Καραγιάννης, έγραψε :«Αν είναι αυτή η εθνική κόκκινη γραμμή τότε υπάρχει σοβαρή υποχώρηση. Μήπως να το ξανασκεφτείτε;».

militaire.gr


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.