ΧΙΟΣ- Αλλοδαπός από τη ΒΙΑΛ έβγαλε μαχαίρι και έκλεψε 300 ευρώ από οδηγό ταξίΈρευνα πραγματοποιεί η Αστυνομία για τη σύλληψη αλλοδαπού από τη ΒΙΑΛ που το βράδυ της Δευτέρας απείλησε με μαχαίρι και έκλεψε οδηγό ταξί.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο οδηγός ταξί παρέλαβε τον αλλοδαπό από τη ΒΙΑΛ προκειμένου να τον μεταφέρει στην πόλη.

Σε κάποιο σημείο ο αλλοδαπός ζήτησε από τον οδηγό να πάει σε άλλο δρόμο και εκεί τον απείλησε με μαχαίρι αφαιρώντας του τα χρήματα που είχε στο πορτοφόλι του, ποσό 300 ευρώ.

Ο οδηγός ταξί προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία.

tvpatrida.gr

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.