Ακυρώνουν τις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου

Είχαν δεν είχαν ακύρωσαν τις παρελάσεις με το πρόσχημα του ιού. Τι θα ακολουθήσει; Ήδη στα σχολεία  κατάργησαν, όχι επίσημα την προσευχή στο προαύλιο. 
Μέσα στις τάξεις πόσοι κάνουν προσευχή;

Τώρα ήρθε η σειρά των παρελάσεων. Ο Πρωθυπουργός μας είχε δείξει τις προθέσεις του από πέρυσι, όταν αντί για την παρέλαση της εθνικής εορτής, προτίμησε να πάει να δει τον τελικό του Τσιτσιπά....
 
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στ.Πέτσας ανακοίνωσε πως δεν θα γίνουν οι μαθητικές και στρατιωτικές παρελάσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Έτσι μετά τις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου ακυρώνονται και της έτερης εθνικής εορτής. 

Όπως είπε την απόφαση έλαβε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού.Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.