Δημοσκόπηση - ΗΠΑ: Προβάδισμα σε Τραμπ από εταιρεία που προέβλεψε τη νίκη του το 2016

 Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ


Ο Όμιλος Trafalgar, μια Ρεπουμπλικανική εταιρεία συμβούλων, ήταν μια από τις λίγες εταιρείες που προέβλεψαν σωστά τη νίκη του Τραμπ το 2016 στις πολιτείες της Πενσυλβανία, του Μίσιγκαν, του Ουισκόνσιν, της Φλόριντα και της Βόρειας Καρολίνα.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έχει μικρό προβάδισμα στο «πεδίο μάχης» του Μίσιγκαν - σύμφωνα με την εκλογική εταιρεία που προέβλεψε τη νίκη του το 2016, του Ομίλου Trafalgar.

Ο Όμιλος Trafalgar, δίνει στον Τραμπ το 46,5% των ψήφων σε σχέση με το 45,9% του Δημοκρατικού αντιπάλου του Τζο Μπάιντεν, την Παρασκευή.

 

 Robert C. Cahaly
@RobertCahaly
Our new @trafalgar_group #2020Election #BattlegroundState #MIpoll conducted Oct 11-14 still shows a  thin Trump lead:
46.5% @realDonaldTrump,
45.9% @JoeBiden,
2.5% @Jorgensen4POTUS,
2.2% all others,
2.2% Und. See Report: https://thetrafalgargroup.org/news/mi-pres-1020/
Εικόνα
3:54 μ.μ. · 16 Οκτ 2020
2,4 χιλ.
1,1 χιλ. άτομα γράφουν Tweet σχετικά με αυτό

Ο φιλελεύθερος υποψήφιος Τζο Γιόργκεσεν είχε την υποστήριξη του 2,5% των ερωτηθέντων στη δημοσκόπηση των 1025 ατόμων που διεξήχθη την Κυριακή και την Τετάρτη αυτήν την εβδομάδα.

Ο Χόουϊ Χόκινς του Πράσινου Κόμματος παίρνει 1,5% και το 2% παρέμενε αναποφάσιστο, λιγότερο από τρεις εβδομάδες πριν το τέλος του εκλογικού αγώνα.

Νωρίτερα την Παρασκευή ο Τραμπ έγραψε στο Twitter ότι τα «νούμερα» των ψηφοφόρων φαίνονταν καλά για αυτόν και προέβλεψαν ένα «κόκκινο κύμα» στις 3 Νοεμβρίου.


 

 

 

Donald J. Trump
@realDonaldTrump
Polls numbers are looking very strong. Big crowds, great enthusiasm. Massive RED WAVE coming!!!


 https://sputniknews.gr

 Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.