Τον Ερντογάν ήθελε να καλέσει για τα 200 χρόνια η Γιάννα Αγγελόπουλου


Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» στις 25/10, στο οποίο αναφερόταν στις ετοιμασίες για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, η Πρόεδρος της Επιτροπής Γιάννα Αγγελοπούλου επεδίωξε να κληθεί στους εορτασμούς ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν . Το σκεπτικό της, ότι θα ήταν μια συμβολική κίνηση ειρήνης και φιλίας.

Μόνο που ταυτόχρονα ο καλεσμένος της κ. Αγγελοπούλου είναι στα πρόθυρα να «μπουκάρει» στη χώρα μας. Άλλωστε το επιχείρησε δοκιμαστικά στις αρχές του χρόνου , στον Έβρο χρησιμοποιώντας χιλιάδες  μετανάστες και μισθοφόρους.

Μετά τις απίστευτα  προσβλητικές θέσεις της Επιτροπής κατά των πρωταγωνιστών της Επανάστασης και της ίδρυσης του ελεύθερου Ελληνικού κράτους, όπως ο Καποδίστριας και ο Καραϊσκάκης, τα αρρωστημένα ελιτίστικα μυαλά που θεωρούν τον εορτασμό σαν ένα επικοινωνιακό σόου, μια σαπουνόπερα,  σκέφτηκαν να φέρουν και τον κατακτητή. 

Το δόγμα ΕΛΙΑΜΕΠ για συνδιαχείρηση στο Αιγαίο συντροφεύει και την Επιτροπή Αγγελοπούλου. Εντύπωση προκαλεί, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ότι η κυβέρνηση απάντησε θετικά στο ενδεχόμενο να κληθεί ο  Ερντογάν.

200 χρόνια εθνικής μνήμης ή ένα κακόγουστο τουρκοσήριαλ; 
Οταν  βάζεις τα επιχειρηματικά σχεδια  πάνω από τα εθνικά...


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.