Ταμείο Ανάκαμψης: “Θα εισπράξουμε 19,5 δις θα δώσουμε 33”


Πολλές ελπίδες προέκυψαν απ΄ όσα ανακοίνωσε η κυβέρνηση για το Ταμείο Ανάκαμψης.

Προανήγγειλε μια “καταιγίδα δισεκατομμυρίων” που θα “πέσει” στην Ελλάδα. Οι αριθμοί άλλα λένε και ο κ.Χρήστος Κουτσονάσιος, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΡΑΤΤΩ, μ΄ ένα κείμενο του στην προσωπική του σελίδα στο facebook, εξηγεί ότι θα “μπούμε και μέσα”:

Τα λόγια τα ψεύτικα τα μεγάλα…..

Σιγοτραγουδώ το γνωστό άσμα διαβάζοντας την είδηση:
Δόθηκε στη δημοσιότητα από τον οργανισμό «διαΝΕΟσις» η μελέτη «Η Επανεκκίνηση της Ελληνικής Οικονομίας – Ταμείο Ανάκαμψης και Δημοσιονομικές Προοπτικές», που συνέταξε η ομάδα υπό τον πρώην υπουργό Νίκο Χριστοδουλάκη και με τη συμμετοχή μεταξύ άλλων του πρώην διοικητή του ΙΚΑ Μιλτιάδη Νεκτάριου και άλλων επιστημόνων, που μόνο προσκείμενοι στην αξιωματική αντιπολίτευση δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.

Στην σελίδα 34 αναφέρουν: «Η Ελλάδα την περίοδο 2021-2027 θα προσδοκά να λάβει το ποσό των €19,5 δισ. από ευρωπαϊκούς πόρους, αλλά την ίδια περίοδο θα πρέπει να εξάγει εκτός χώρας ένα ποσό της τάξεως τουλάχιστον €7,5 δισ. ετησίως, για να αποπληρώνει τα δάνεια των ευρωπαϊκών θεσμών. Σε καθαρή βάση, στο τέλος της επταετίας η Ελλάδα θα έχει μεταφέρει ένα ποσό €33 δισ. εκτός χώρας. Ό,τι δηλαδή θεωρεί ως όφελος από την απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα το επιστρέψει επαυξημένο!».

Θα εισπράξουμε 19,5 δισ. θα δώσουμε 33 δισ., κάποιοι μας δουλεύουν χοντρά.

.militaire.gr

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.