Απαράδεκτη δήλωση Χρυσοχοίδη για τα 12 νμ



Ο υπουργός Επικρατείας Γ.Γεραπετρίτης “χάραξε” την εθνική “κόκκινη γραμμή” στα 6 ναυτικά μίλια, προκαλώντας μεγάλες αντιδράσεις. Τώρα έρχεται ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη να χαρακτηρίσει ούτε λίγο, ούτε πολύ “εθνικισμό” την άποψη για τα 12 ναυτικά μίλια που ως γνωστό έχει δικαίωμα η Ελλάδα να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα!


Ο κ.Χρυσοχοίδης έκανε τη σχετικά εκτίμηση δημόσια, μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο, απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση! Αυτές τις ημέρες ο κ.Χρυσοχοϊδης καλείται να διαχειριστεί το φιάσκο της διαφυγής του καταδικασμένου υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά. Αυτό βέβαια δεν μπορεί να δικαολογήσει τα περί…εθνικισμού των 12 ν.μ!

Θα αποκαλύψει τελικά πολλά αυτή η ελληνοτουρκική κρίση…

militaire.gr

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.