OI ΑΖΕΡΟΙ ΠΡΟΕΛΑΎΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ,,Η ΑΡΜΕΝΙΑ ΚΥΡΗΞΕ ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ



OI ΑΖΕΡΟΙ ΠΡΟΕΛΑΎΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ,,Η ΑΡΜΕΝΙΑ ΚΥΡΗΞΕ ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ 

 .ΣΕ ΜΑΧΕΣ ΜΕ ΤΑΝΚΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ  έξι χωριά, πέντε στο Φιζούλι, ένα στο Τζεμπράιλ»  Eiπε ο εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου Άμυνας του Αζερμπαϊτζάν... 

Χωριά που βρίσκονταν υπό τον έλεγχο της Αρμενίας, κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων κατά μήκος της γραμμής των συνόρων του Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Το πιο σημαντικό είναι ότι απολαμβάνουν της τουρκικής βοήθειας όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας Χ.Ακάρ που είπε σήμερα νωρίτερα ότι η Άγκυρα θα στηρίξει το Αζερμπαϊτζάν  και κάλεσε την Αρμενία «να εγκαταλείψει την εχθρικότητά της», στον απόηχο των βίαιων συγκρούσεων στο Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Η ΑΡΜΕΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΛΕΣΕ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕΧΡΙ 55 ΕΤΩΝ ,,,,


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.