Νέα Navtex των Τούρκων μετά τις χθεσινές δηλώσεις του Πρωθυπουργού

Πραγματικά πυρά θα ρίξει το τουρκικό Ναυτικό, μεταξύ Ρόδου και Καστελόριζου την ώρα που Αθήνα και Άγκυρα αναμένεται να κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. 

Η Τουρκία, εξέδωσε νέα ΝAVTEX για άσκηση με πραγματικά πυρά, με την οποία, δεσμεύει περιοχή μεταξύ της Ρόδου και του Καστελόριζου στις 29 Σεπτεμβρίου από τις 8:00 έως τις 4:00.

Η έκδοση της NAVTEX ήρθε με τις δηλώσεις που έκανε ο  Ερντογάν ότι η Τουρκία θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τη «Γαλάζια Πατρίδα» και τα δικαίωματά της και  σε αυτό το πλαίσιο θα ενισχύσει το πολεμικό ναυτικό της.

Ο Πρωθυπουργός χθες , στη σύνοδο του ΟΗΕ το είπε καθαρά και αυστηρά!!!

Αν η Τουρκία δεν έρθει σε διάλογο ΘΑ ΠΑΜΕ ΧΑΓΗ!!!!

Το σχέδιο προχωρά ακάθεκτο και η Τουρκία δε θα κάτσει για διάλογο, γιατί ξέρουμε πλέον πως οι Τούρκοι δε μπορούν να εμπλακούν σε αναμέτρηση είναι ήδη κατεστραμμένη η οικονομία τους .

Η Ελλάδα θα τους σώσει και πάλι μέσω της Χάγης και μην έχουμε αυταπάτες πως αν πάμε θα είμαστε οι νικητές.

 Θα παραχωρήσει το μισό Αιγαίο και τα νησιά στην Τουρκία, στη Γερμανία δηλαδή ....
Οι πράκτορες της ΜΙΤ είναι παντού και δε θα διστάσουν να κάνουν ένα νέο Μάτι και μάλιστα μέσα στην Αθήνα αν είναι να πετύχουν το σκοπό τους.
Συνεργάτες έχουν... 






Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.