Mere: Το “ρωσικό” μάρκετ και η μεγάλη είσοδος στη λιανική- Όλα τα νεότερα για τα πρώτα καταστήματα


Η ρωσική αλυσίδα σούπερ μάρκετ Mere έχει εδώ και καιρό αναγγείλει την είσοδό της στην Ελλάδα, μέσω συνεργασιών με προμηθευτές αλλά και αναζήτησης ακινήτων για να δημιουργήσει τα πρώτα της καταστήματα.

Η Mere αναζητά ακίνητα με συγκεκριμένες προδιαγραφές, μεταξύ άλλων

Τοποθεσία σε οικισμούς ή σε μικρή απόσταση από αυτούς, σε βιομηχανικές ζώνες, κοντά σε πολυσύχναστους δρόμους κ.λπ.
Εύκολη πρόσβαση στο ακίνητο
Το κτίριο και οι χώροι δεν πρέπει να βρίσκονται σε περιφραγμένες περιοχές με ξεχωριστή είσοδο(κλειστές βάσεις, συνεργεία ή αμαξοστάσια κ.λπ.).
Διαθεσιμότητα χώρου στάθμευσης για τουλάχιστον 30-40 αυτοκίνητα. (από 10 θέσεις στάθμευσης και πάνω, μπορεί να συζητηθεί).
Δυνατότητα απρόσκοπτης λειτουργίας του καταστήματος από τις 09:00 έως τις 21:00
Καθαρός χώρος πωλήσεων από 650 έως 1.100 τ.μ.
Ισόγειο κτίριο.
Ενιαίος χώρος. Όχι σύνολο μικροτέρων καταστημάτων.
Στις περισσότερες ελληνικές πόλεις υπάρχουν κτήρια που πληρούν τις προυποθέσεις και η  MERE καταστρώνει το επενδυτικό της σχέδιο με προσεκτικά βήματα. Αυτό που ψάχνει είναι μια ευρεία αγορά, έτοιμη να υποδεχθεί με ενθουσιασμό την νέα πρόταση στη λιανική που προσφέρει. Για τον λόγο αυτό, αναζητά τοποθεσίες που αφορούν κυρίως μεγάλα αστικά κέντρα.

Βάσει των παραπάνω σχεδόν βέβαιο θεωρείται το άνοιγμα καταστήματος στην Αθήνα, ενώ δεν αποκλείεται η MERΕ να ανηφορήσει και στη συμπρωτεύουσα.

Μεγάλη βάση δίνει η αλυσίδα και στην επαρχία με τις περιοχές της Λάρισας και της Πάτρας να έχουν μπει στο τραπέζι ως οι επόμενες υποψήφιες για ένα ακόμη κατάστημα.

Η αλυσίδα προβάλει ως συγκριτικό πλεονέκτημα το γεγονός ότι προσφέρει στους καταναλωτές όλα τα είδη, τρόφιμα και μη, σε τιμές 30 έως και 80% χαμηλότερες από τις τιμές της αγοράς.

banks.com.gr


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.