Αρνητικά τα επαναληπτικά τεστ στο κρουαζιερόπλοιο «Mein Schiff 6»


Αρνητικά βγήκαν και τα 12 επαναληπτικά τεστ για κορονοϊό στο κρουαζιερόπλοιο «Mein Schiff 6».

Αρνητικά βγήκαν και τα 12 τεστ για κορονοϊό στο κρουαζιερόπλοιο «Mein Schiff 6» σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο ΣΚΑΪ. Σημειώνεται ότι τα προηγούμενα τεστ είχαν βγει θετικά σε έλεγχο που είχε διεξαχθεί από ιδιωτικό εργαστήριο.

Σε κάθε περίπτωση , θα γίνει επαναληπτικός έλεγχος από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ που βρίσκεται ήδη στο πλοίο με βάση τη διαδικασία. 

Λόγω του λάθους, όπως φαίνεται, δεν αναμένεται να καταφθάσει στο κρουαζιερόπλοιο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς και ο καθηγητής, Σωτήρης Τσιόδρας.

Να σημειώσουμε πως το κρουαζιερόπλοιο ανήκει στην Γερμανική TUI την τουριστική εταιρεία που πίεσε ώστε να ανοίξουμε για τους τουρίστες...

με πληροφορίες από  sputniknews.gr

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.