Βανδάλισαν το μνημείο των νεκρών στη Marfin


Στόχος βανδάλων έγινε το μνημείο της Marfin, το βράδυ της Κυριακής.

Συγκεκριμένα ομάδα αγνώστων έγραψαν πάνω στο μνημείο με κόκκινη μπογιά και μαύρο μαρκαδόρο.

Το γεγονός αποκάλυψε η δημοσιογράφος Νάντια Αλεξίου η οποία έγραψε χαρακτηριστικά στο facebook:

.. σημερα (20/09) στη διάρκεια πορείας στο κέντρο κάποιοι- πού έχουν “κατοχυρώσει” τη θέση του “θύματος” σε όλες τις περιστάσεις και θέλουν να δηλώνουν “αλληλέγγυοι”- προκάλεσαν βανδαλισμό και κατέστρεψαν με σπρέι τη μαρμάρινη πλάκα το μνημείο των νεκρων της Marfin..

.. στη Σταδίου μπροστά από τις εγκαταστάσεις της άλλοτε τράπεζας #Marfin στήθηκε μνημείο για τους τέσσερις δολοφονημένουν υπαλλήλους (05/05 2010) μεταξύ των οποίων και το αγέννητο έμβρυο της 4μηνων εγκύου Αγγελικής #Παπαθανασοπούλου, και των συναδέλφων της Παρασκευής #Ζουλια και Νώντα #Τσακάλη..

..γι αυτούς τους νεκρούς δεν έγιναν πορείες και τα ονόματά τους είναι στη μνήμη της οικογένειας τους..

.. λιγες ημέρες από την εγκατάσταση άγνωστοι βανδάλισαν το μνημείο – καθως αφαίρεσαν (πάνω αριστερά) τη σφραγίδα της ΕλληνικήςΔημοκρατίας..

.. φασισμός είναι να επιβάλεις τη γνώμη σου με βια και αυτο κάνουν οι υπέρμαχοι της ελευθεριότητας…


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.