Καταθέτει στη Βουλή των Αντιπροσώπων ο πρόεδρος της FED


 


Ενώπιον επιτροπής της Βουλής των Αντιπροσώπων αναμένεται να καταθέσει στις 23 Σεπτεμβρίου ο πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ (Fed) Τζερόμ Πάουελ, για την αντίδραση της κεντρικής τράπεζας σχετικά με την αντιμετώπιση των οικονομικών συνεπειών εξάπλωσης της COVID-19.

Η ειδική υπό-επιτροπή της Βουλής των Αντιπροσώπων για την κρίση του κορονοϊού, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, υπό τον Δημοκρατικό Τζέιμς Κλέιμπορν, επικαλέστηκε το χθεσινό σχόλιο του Πάουελ ότι «είναι πιθανό να χρειαστεί μεγαλύτερη νομισματική υποστήριξη».

Τα κρούσματα κορονοϊού αυξήθηκαν κατά 39.332 το τελευταίο 24ωρο στις ΗΠΑ, φτάνοντας στο συνολικό αριθμό των 6,65 εκατομμυρίων.

Οι θάνατοι από το νέο κορονοϊό αυξήθηκαν χθες στις ΗΠΑ τουλάχιστον κατά 1.147, φτάνοντας τους 196.871.

https://www.thestival.gr

 

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.