Τι είπε στο economist ο Πρωθυπουργός χθες.


O covid μας βοήθησε να κάνουμε την κρίση ευκαιρία και να προχωρήσουν πιο γρήγορα οι μεταρρυθμίσεις! ΤΟ ΕΙΠΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ Ο ΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ. 

Ποιες μεταρρυθμίσεις;

Ψηφιοποίηση των πάντων χωρίς όμως να διευκρινίζονται οι κίνδυνοι από αυτό...
Πράσινη ανάπτυξη και κλιματική αλλαγή, που σημαίνει θα γεμίσουμε τον τόπο με φωτοβολταϊκά και ανεμογεννήτριες, εις βάρος της παραγωγής και της οικονομίας.
Όλα αυτά προς όφελος της Γερμανίας!!!

Μίλησε μέχρι και για ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ!!!

Τι σημαίνει πράσινη μετανάστευση; Αυτό που έλεγε η αδελφή του, να φέρουμε εδώ όλους τους κατατρεγμένους να εργαστούν σαν εργάτες γης. Το ότι η γη θα περάσει στα χέρια τους δεν το λένε φυσικά. 

Είπε πως είναι ακριβώς το ίδιο που έγινε το 1990 τότε που ήταν Πρωθυπουργός ο πατέρας του και άνοιξαν τα σύνορα με την Αλβανία!!!
Σήμερα η πλειοψηφία των καταστημάτων είναι στα χέρια Αλβανών...

Μίλησε για νέο είδος τουρισμού τη στιγμή που ο τουρισμός καταστράφηκε με τις επιλογές τους....


Για όλα αυτά πιέζει η Γερμανική προεδρεία, άρα μας είπε ποιος κρύβεται πίσω από τις αποφάσεις που παίρνουν.

Στο τέλος, είπε πως αν δεν τα βρουν με την Τουρκία θα πάνε στη Χάγη!!!

ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ....

Συμπέρασμα: Η Γερμανία θέλει να μοιραστούμε το σπίτι μας, που το χτίσανε οι πρόγονοι μας με το αίμα τους, με τους γείτονες που ξαφνικά αποφάσισαν οτι το θέλουν. Η ιστορία και οι διεθνείς συμφωνίες είναι παντελώς άγνωστες  σε όλους αυτούς. 

ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΟΠΛΑ, ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΨΗΦΙΑΚΑ....

Εμείς φοράμε τη μάσκα μας και σκάμε όπως μας προτείνουν, σταματάμε να αγκαλιάζουμε και να φιλάμε τα παιδιά μας. Και τρέμουμε από φόβο μην αρρωστήσουμε και μη μας πάρει ο αέρας, ενω αυτοί δουλεύουν υπογείως προκαλώντας ΣΥΨΗ στην κοινωνία μας....

ΑΝΤΙΟ ΕΛΛΑΔΑ.

 
Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.