Διαψεύδει η Άγκυρα το δημοσίευμα της Die Welt


Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών χαρακτηρίζει το δημοσίευμα ως αποκύημα φαντασίας.

«Σήμερα, η είδηση που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Die Welt για την Ανατολική Μεσόγειο σχετικά με τη χώρα μας είναι εντελώς δημιούργημα φαντασίας.

Το γεγονός ότι ο εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης εξαπέλυσε κατηγορίες εναντίον της χώρας μας βάσει αυτών των φανταστικών ειδήσεων είναι μια νέα εκδήλωση της προκλητικής πολιτικής αυτής της χώρας στην Ανατολική Μεσόγειο, η οποία είναι αποσυνδεδεμένη από την πραγματικότητα, ασυμβίβαστη με το διεθνές έθιμο και νόμο.

Αντί να ασχολούνται με τέτοιες αβάσιμες ειδήσεις, οι ελληνικές αρχές θα έπρεπε να τερματίσουν τα βήματα που αυξάνουν την ένταση στην περιοχή».

 Mfa.gov.tr
documentonews

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.