Επιθέσεις με μαχαίρι στο Μπέρμινχαμ



 Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και επτά τραυματίστηκαν σε επιθέσεις με μαχαίρι στο Μπέρμινχαμ της Αγγλίας, σύμφωνα με την αστυνομία.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι έχουμε ξεκινήσει έρευνα για ανθρωποκτονία μετά τα γεγονότα στο κέντρο του Μπέρμινχαμ κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ένας άνδρας πέθανε. Σοβαρά τραυματίες είναι μία γυναίκα και ένας άνδρας, ενώ ακόμα πέντε άτομα έχουν τραυματιστεί και η ζωή τους δεν απειλείται» αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Οι επιθέσεις σημειώθηκαν από τις 00:30 έως τις 02:30 και εκτιμάται ότι συνδέονται μεταξύ τους, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία δεν σχετίζονται με τρομοκρατία και δεν έχουν ρατσιστικά κίνητρα.

Ο δράστης αναζητείται.


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.