ΟΣΕ,, ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΣΥΡΑΓΓΕΣ



ΟΣΕ,, ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ  ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΣΥΡΑΓΓΕΣ                                      

Εικόνες  που παραπέμπουν σε βιβλική καταστροφή αντίκρισαν τα συνεργεία του ΟΣΕ και της ΕΡΓΟΣΕ που κλήθηκαν να αποκαταστήσουν τη σιδηροδρομική σύνδεση στις σήραγγες της Στύρφακας και στη νότια πλευρά της μεγάλης σήραγγας της Όθρυος.

Τα νερά του κυκλώνα αφού πλημμύρισαν πρώτα τα πάντα, εναπόθεσαν πάνω στην υποδομή του ΟΣΕ τόνους από φερτά υλικά, τα οποία χρειάστηκε σχεδόν τέσσερις ημέρες για να απομακρυνθούν από τη μία γραμμή.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ οι εργασίες θα συνεχιστούν μέχρι τον καθαρισμό και της δεύτερης γραμμής, ενώ σημειώνεται ότι «παραδίδεται σε κυκλοφορία η μια γραμμή μεταξύ Λιανοκλαδίου-Παλαιοφάρσαλου. Κανονικά η κυκλοφορία των αμαξοστοιχιών Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αθήνα μετά τις 09:00 το πρωί, οπότε και καταργείται η λεωφορειακή σύνδεση».


Πηγή: lamiareport.gr



Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.