Η Ελλάδα χαιρετίζει την εγκαθίδρυση διπλωματικών σχέσεων Μπαχρέιν-Ισραήλ


Η Ελλάδα χαιρετίζει τη συμφωνία εγκαθίδρυσης διπλωματικών σχέσεων Μπαχρέιν–Ισραήλ, σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

«Η εξέλιξη αυτή, μετά και από την αντίστοιχη συμφωνία μεταξύ του Ισραήλ και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, αποτελεί ιδιαίτερα σημαντικό βήμα προς την παγίωση της ειρήνης και της σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου», αναφέρει.

«Αναγνωρίζουμε, σε αυτό το πλαίσιο, τον καθοριστικό ρόλο των ΗΠΑ και τη συμβολή τους για επίτευξη του στόχου αυτού», προσθέτει η σχετική ανακοίνωση.

«Υπογραμμίζουμε την ανάγκη εξεύρεσης μιας συνολικής και συνεκτικής λύσης δύο κρατών στην αραβοϊσραηλινή διένεξη, επί τη βάσει του διεθνούς δικαίου και των Αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ», καταλήγει.


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.