Μεγάλη φωτιά στον Καρέα

Φωτιά σε δασική έκταση στην οδό Κλεισούρας στην περιοχή του Καρέα στο Βύρωνα.
 Στην περιοχή πνέει δυνατός Νότιος άνεμος .
Σε επιφυλακή οι περιοχές Χολαργού και Παπάγου.

Στο σημείο επιχειρούν 62 πυροσβέστες με 22 οχήματα,2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων,το ΜΕΤΠΕ και 5 ελικόπτερα και 1 αεροσκάφος.
Συνδράμουν εθελοντές πυροσβέστες

Συζήτησ


#Πυρκαγιά σε δασική έκταση στο τέρμα της οδού Κλεισούρας στο Βύρωνα Αττικής. Κινητοποιήθηκαν 40 #πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 12 οχήματα,το ΜΕΤΠΕ και 2 Ε/Π. Συνδρομή από εθελοντές πυροσβέστες.
Απάντηση στον χρήστη
Ενισχύονται οι δυνάμεις στην #πυρκαγιά στο τέρμα της οδού Κλεισούρας στο Βύρωνα Αττικής. Συνολικά επιχειρούν 62 #πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 22 οχήματα, το ΜΕΤΠΕ, 5 Ε/Π και 1 Α/Φ. Συνδρομή από εθελοντές πυροσβέστες.

Δείτε ζωντανή εικόνα:


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.