Μεγάλη κινητοποίηση της ΕΛΑΣ στην Καστοριά: Εντοπίστηκαν ρουκέτες, όπλα και εκρηκτικά σε αγροτική περιοχή


Σημαντική ποσότητα όπλων και πυρομαχικών εντόπισαν αργά σήμερα το απόγευμα άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς να είναι επιμελώς θαμμένα σε αγροτική περιοχή κοντά στο Δισπηλιό Καστοριάς.

Σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας πρόκειται για 5 αυτόματα τυφέκια εκ των οποίων τα τρία είναι τύπου καλάσνικοφ ένας εκτοξευτήρας με αντιαρματικές ρουκέτες, χειροβομβίδες και κουτιά με σφαίρες.

Η επιχείρηση της Αστυνομίας είναι ακόμη σε εξέλιξη, ενώ αστυνομική πηγή σημειώνει ότι εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα που μπορεί να συνδέουν την ύπαρξη του εξοπλισμού με παλιές ανεξακρίβωτες υποθέσεις οργανωμένου εγκλήματος που έλαβαν χώρα στην περιοχή της Καστοριάς έως και την πιθανότητα να συνδέονται με κύκλους της τρομοκρατίας.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, τα όπλα εντοπίστηκαν κοντά στη διασταύρωση Μαυροχωρίου προς Αμπελόκηπους (περιοχή Γκιόλε), λίγο έξω από την πόλη της Καστοριάς.

Η επιχείρηση , σύμφωνα πάντα με την ΕΡΤ, οργανώθηκε μετά από αξιοποίηση πληροφοριών της αστυνομίας για την ύπαρξη όπλων θαμμένων στο έδαφος στην συγκεκριμένη περιοχή. Η ύπαρξη και εκρηκτικού υλικού προκάλεσε την κινητοποίηση του στρατού, ώστε να ολοκληρωθεί η έρευνα με ασφάλεια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της κρατικής τηλεόρασης, τα ευρήματα σχετίζονται με την υπόθεση (από το 2016) σύλληψης αξιωματικού της Αστυνομίας, για όπλα και ναρκωτικά.

thesstoday.gr

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.