Ηράκλειο: Δικογραφία κατά των διοργανωτών της συγκέντρωσης ενάντια στις μάσκες στα σχολεία





Δικογραφία σε βάρος των διοργανωτών της κινητοποίησης ενάντια στις μάσκες στα σχολεία σχηματίζει η ΕΛΑΣ στο Ηράκλειο, για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό.

Όπως σημειώνει το cretalive.gr, στο Ηράκλειο βρίσκονται σε ισχύ αυξημένα περιοριστικά μέτρα για τη μη διάδοση του κορωνοϊού, λόγω του μεγάλου αριθμού κρουσμάτων που καταγράφηκε στην περιοχή το προηγούμενο διάστημα.

Βάσει των μέτρων, απαγορεύεται κάθε είδους συνάθροιση άνω των 9 ατόμων.

Στην κινητοποίηση, που διοργανώθηκε, όπως και στις υπόλοιπες πόλεις της Ελλάδας, μέσω facebook, σημειώθηκε συνωστισμός μεταξύ των συγκεντρωμένων, ενώ δεν είχαν ληφθεί τα συνιστώμενα μέτρα προστασίας όπως η χρήση προστατευτικής μάσκας.

http://www.topontiki.gr/


 Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.