ΘΛΙΨΗ Πέθανε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καρανικόλας


 

 
Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο καθώς πέθανε ο Δημήτρης Καρανικόλας. Το τελευταίο διάστημα ο Δημήτρης Καρανικόλας έδινε μάχη με ασθένεια που αντιμετώπιζε. «Έφυγε» σε ηλικία 59 ετών και ήταν παντρεμένος με δύο παιδιά.

Ο Δημήτρης Καρανικόλας γεννήθηκε στον Άλιμο, το 1961. Ήταν παντρεμένος με την Αμαλία Κοντορούση και έχουν δύο παιδιά, την Ελένη και τον Γιώργο.

Οι γονείς του, Γιώργος Καρανικόλας και Ελένη Στεφανίδου είχαν πολυετή συμμετοχή και προσφορά στους αγώνες για κοινωνική δικαιοσύνη, ισότητα ανάμεσα στους ανθρώπους αλλά και αλληλεγγύη μεταξύ των πολιτών. Υπήρξαν οι εμπνευστές και ουσιαστικοί ιδρυτές της Θουκυδιδείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αλίμου, στην οποία δώρισαν μεγάλο μέρος της προσωπικής τους βιβλιοθήκης.

Από το 1981, ασκεί το λειτούργημα του δημοσιογράφου, ενώ από το 1995 μέχρι σήμερα εργάζεται στην ΕΡΤ. Έχει εργαστεί στις εφημερίδες: «Έθνος», «Έθνος της Κυριακής», «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία», «Αυριανή», «Εξόρμηση», «Η Βραδυνή», «Ημερησία». Επίσης στα περιοδικά: «Εικόνες», «Σύγχρονη γυναίκα», «Τέχνη και πολιτισμός», «Το παιδί μου κι εγώ». Στα ερτζιανά: Δίαυλος 10, Ράδιο Κύκλος, John Greek, Captain Jack και στους Κρατικούς ραδιοφωνικούς Σταθμούς των Ιωαννίνων και της Λάρισας.

Εντάχθηκε στη διδακτική κοινότητα, του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα όπου δίδαξε ως καθηγητής δημοσιογραφίας.

Τιμήθηκε από το Πυροσβεστικό Σώμα, για τον τρόπο γραφής και προσέγγισης των κοινωνικών θεμάτων.

Ασχολήθηκε με την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος στον δήμο Αλίμου (1994, 1998, 2002 και 2006).
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για τον Δημήτρη Καρανικόλα

Η ΕΡΤ αποχαιρετά με θλίψη έναν δικό της άνθρωπο, τον εκλεκτό συνάδελφο, δημοσιογράφο Δημήτρη Καρανικόλα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, σήμερα Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020, σε ηλικία 59 ετών, ύστερα από σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Ο Δημήτρης Καρανικόλας, από το 1981, ασκούσε το λειτούργημα του δημοσιογράφου, ενώ από το 1995, και επί 25 συναπτά έτη, προσέφερε τις υπηρεσίες του στην ΕΡΤ με υποδειγματικό επαγγελματισμό και ήθος. Παράλληλα, είχε εργαστεί σε πολλές εφημερίδες, αλλά και στον περιοδικό Τύπο.

Η διοίκηση της ΕΡΤ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένεια και στους οικείους του.

https://www.dikaiologitika.gr

 

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.