Πιέζει το ΝΑΤΟ για συζήτηση χωρίς να φύγουν τα τούρκικα πλοία...


Συνεχίζουν να μας λένε ψέματα λοιπόν για τις κινήσεις τους ή απλά λένε τη μισή αλήθεια;
Μάλλον το δεύτερο συμβαίνει γιατί δεν υπάρχει λόγος 'τεχνικού διαλόγου'. Μπήκες σπίτι μου  και θα συζητήσω μαζί  σου το   μέχρι που μπορείς να πας εσύ και που εγώ μη συναντηθούμε και χτυπηθούμε;

Οι  αξιωματούχοι του ΝΑΤΟ επιμένουν πως η απόσυρση των τουρκικών πλοίων δεν αποτελεί προϋπόθεση για την έναρξη τεχνικών συνομιλιών μεταξύ Ελλάδας και  Τουρκίας οι οποίες όπως λένε έχουν ήδη αρχίσει και θα συνεχιστούν την Πέμπτη! 

Ουσιαστικά εκθέτουν  την ελληνική κυβέρνηση, η οποία διέρρευσε πως στο αυριανό συμβούλιο θα συζητήσει την απόσυρση του Oruc Reis από την ελληνική υφαλοκρηπίδα.

Αυτό που θέλει το ΝΑΤΟ είναι να αποφευχθεί ένα στρατιωτικό ατύχημα αλλά και τα τουρκικά πλοία να συνεχίσουν την διακόρευση της ελληνικής υφαλοκρηπίδας.


Γι’ αυτό θέλει οι δύο πλευρές να βρουν έναν τρόπο ώστε τα πλοία και τα αεροπλάνα τους να έχουν κοινά σήματα και κωδικούς όταν ενεργούν στην Ανατολική Μεσόγειο ώστε να αποφεύγεται η πιθανότητα ατυχήματος. 

Με πληροφορίες από pronews.gr

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.