Το τελευταίο αντίο στον αλεξιπτωτιστή Κώστα Μελιγκώνη

Φωτογραφίες: EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ


Το τελευταίο  αντίο είπαν σήμερα συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι στον 34χρονο αλεξιπτωτιστή Κώστα Μελιγκώνη ο οποίος έχασε τη ζωή του το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, μετά από πτώση με αλεξίπτωτο.

Η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιήθηκε στον ιερό ναό της Αγίας Ευθυμίας στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκτός από συγγενείς και φίλους, στην κηδεία του Κώστα Μελιγκώνη, παρευρέθηκε από τις 14:00 και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Στεφάνι κατέθεσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννήματα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας καθώς και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Μελιγκώνης κατά την διάρκεια της νυχτερινής άσκησης από το ειδικό τμήμα αλεξιπτωτιστών στα Μέγαρα βρέθηκε εκτός της ζώνης ρίψης με αποτέλεσμα να πέσει σε βάλτο και να χάσει τη ζωή του.


https://www.zougla.gr/


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.