Επίθεση Τούρκων χάκερ στην ιστοσελίδα του Υπ. Περιβάλλοντος και ΕνέργειαςΠοια είναι η ομάδα που ανέλαβε την κυβερνοεπίθεση

Επίθεση κατά της ιστοσελίδας του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΚΑ) πραγματοποίησαν τα ξημερώματα της Κυριακής (6/9) χάκερ από την Τουρκία.

Συγκεκριμένα η ομάδα Ayyildiz, ανέλαβε την ευθύνη της κυβερνοεπίθεσης. Μάλιστα το παρελθόν έχει πραγματοποιήσει επιθέσεις και σε άλλες ελληνικές ιστοσελίδες.

Όπως έγινε γνωστό, οι τούρκοι ανάρτησαν στο http://www.ypeka.gr/el-gr/ φωτογραφίες και ένα βιντεοκλίπ με γνωστό στην Τουρκία εθνικιστικό τραγούδι, το οποίο είναι εμβληματικό των Γκρίζων Λύκων.

https://www.news.grFair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.