Ισραηλινός ο επενδυτής που συναντήθηκε με τους υπουργούς και ήταν θετικός στον ιό



Χωρίς συμπτώματα  σε προληπτική κατ’ οίκον καραντίνα λόγω επαφής με θετικό κρούσμα του κορωνοϊού ο Νίκος Παπαθανάσης.

«Ήταν μία υπηρεσιακή συνάντηση με έναν επενδυτή ο οποίος είχε περάσει και το τεστ των 72 ωρών. Από την χώρα που έρχεται είναι πολύ τυπικοί. Ήμασταν έτοιμοι να αναχωρήσουμε με τον πρωθυπουργό, όταν ενημερωθήκαμε. Ακούσαμε τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Είμαστε τώρα σε καραντίνα. Όπως πρέπει να κάνουμε όλοι. Στη συνάντηση φορούσαμε όλοι μάσκες» είπε  ο υφυπουργός, μιλώντας στο Open.

«Εργαζόμαστε από το σπίτι. Είμαι σε ξεχωριστούς χώρους από την υπόλοιπη οικογένεια. Το Σάββατο ή την Κυριακή θα κάνω το τεστ. Δεν έχω κανένα σύμπτωμα» είπε χαρακτηριστικά ο κύριος Παπαθανάσης.

«Ήταν επενδυτής για τα Ναυπηγεία της Ελευσίνας. Και είναι από το Ισραήλ. Θέλουμε να λυθεί το θέμα της Ελευσίνας» είπε ο Νίκος Παπαθανάσης.



Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.