Σύμβουλος Μπορέλ: “Ξεχάστε τις κυρώσεις, μην έχετε ψευδαισθήσεις και βρείτε τα με την Τουρκία”!



 Σύμβουλος Μπορέλ: “Ξεχάστε τις κυρώσεις, μην έχετε ψευδαισθήσεις και βρείτε τα με την Τουρκία”!
 
Μηπως πρεπει να της ξαναθυμησουμε της κυριας τουτης το ρολο της περασμενης γεννιας στη ιταλια και τον ΜουσουλουνιΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ..... που συμμαχησε και αιματοκύλισε τον κοσμο με συμμαχο Τουρκια,,,

 Να μη πουμε ελα μωρε τωρα τι θυμόμαστε ??
Οχι η αληθεια δεν ξεχνιεται απο οτι φαινεται μεταΚυλιεται 

Κυνική η σύμβουλος του Ύπατου Εκπροσώπου της Ε.Ε. για την Εξωτερική Πολιτική Ζοσέπ Μπορέλ, Νάταλι Τότσι, 

δηλώνει: «Ξεχάστε τις κυρώσεις! Δεν είναι αυτός ο τρόπος να ασκηθεί επιρροή επί της Τουρκίας» και προσθέτει  ότι θα εκπλαγεί ιδιαιτέρως αν υπάρξει πολιτική συμφωνία για κάτι τέτοιο στην έκτακτη Σύνοδο Κορυφής!

Όπως γράφει ο  Γιάννης Παλαιολόγος  στην Καθημερινή η διευθύντρια του ιταλικού ινστιτούτου IAI χαρακτήρισε «επικίνδυνη ψευδαίσθηση» την ιδέα που έχει δημιουργηθεί στην Ελλάδα και την Κύπρο ότι «υπάρχει ένας μεγάλος αδελφός εκεί έξω – είτε είναι οι ΗΠΑ, είτε η Γαλλία, είτε η Ευρωπαϊκή Ένωση – που θα παρέμβει και θα υπερασπιστεί τα ελληνικά και τα κυπριακά συμφέροντα. Αυτή η ψευδαίσθηση είναι που αποτρέπει τις χώρες αυτές από τη συνειδητοποίηση ότι η μόνη λύση που μπορεί να προκύψει είναι μεταξύ των μερών που εμπλέκονται [στη διένεξη]».

 Αυτό που χρειάζεται, τόνισε η σύμβουλος του κ. Μπορέλ, είναι «ένα πραγματικό reset των σχέσεων Ε.Ε. – Τουρκίας», μέσω του εκσυγχρονισμού της Τελωνειακής Ένωσης – τον οποίο «αρνείται η Ε.Ε.».




Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.