“Ζούμε το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου”- Κώστας Καββαθάς για τα ελληνοτουρκικά κι όχι μόνο

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2020
 
Ο κ.Κώστας Καββαθάς δεν χρειάζεται συστάσεις. Δημοσιογράφος πασίγνωστος αν και η σχέση του με το “τηλεοπτικό γυαλί” είναι σχεδόν “μη ανιχνεύσιμη”, αν και το καλοκαίρι του 1969 μαζί με τον Ιάσονα Μοσχοβίτη από την τηλεόραση της ΕΙΡΤ συμμετείχε στη μετάδοση της αποστολής του «Απόλλων 11» και της προσελήνωσης των αστροναυτών στην επιφάνεια του δορυφόρου της Γης.

Γνωστός έγινε δημιουργώντας μερικά από τα πιο σημαντικά έντυπα στον περιοδικό Τύπο της χώρας: τα: 4 Τροχοί, Πτήση & Διάστημα, Ήχος & Hi-Fi, Ram και στα ερτζιανά δημιούργησε τον εξαιρετικό ραδιοφωνικό σταθμό Εν Λευκώ, Αυτά είναι τα πιο γνωστά αλλά υπήρξαν και πάρα πολλά άλλα.

Ήταν εκδότης ,αλλά όλοι μας τον είχαμε πάντα στο μυαλό μας πρώτα με την ιδιότητα που ποτέ δεν εγκατέλειψε: του Δημοσιογράφου με Δ κεφαλαίο. Πρωτοπόρος πάντα στη σκέψη και σ΄ ότι δημιούργησε. Ήταν κάτι που μάλλον δεν του …συγχώρησαν ποτέ στην Ελλάδα αλλά νομίζουμε ότι ήταν αρκετή η επιβράβευση από το αναγνωστικό κοινό.

Από το 2013 απέχει και λείπει …

Από τον κ.Καββαθά ζητήσαμε να συζητήσουμε τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά. Έχει ζήσει δημοσιογραφικά όλες τις μεγάλες κρίσεις με την Τουρκία και παρακολουθεί συστηματικά τα θέματα της Εθνικής Άμυνας. Έχει την εμπειρία πτήσης με μαχητικά αεροσκάφη. Το πάθος του για τις πτήσεις είναι γνωστό. Τα όσα λέει στο militaire.gr μπορεί να είναι δυσάρεστα, αλλά ποιος μπορεί να τα αμφισβητήσει; Ίσως μόνο όσοι επιμένουν να αποφεύγουν να συναντηθούν με τη λογική και τον ρεαλισμό. Μεγάλο ενδιαφέρον δεν έχουν μόνο οι εκτιμήσεις του κ.Καββαθά για όσα πιθανόν να αντιμετωπίσουμε σύντομα, αλλά και όσα μας υπενθυμίζει για το πως φθάσαμε ως εδώ. Γράφουμε μας υπενθυμίζει, γιατί ο ίδιος τα ΄χει γράψει πολλές φορές , εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Όταν τα λάθη και οι παρασπονδίες γίνονταν, αλλά κανείς από τους μανιακούς της εξουσίας δεν ήθελε να ακούσει ,να διαβάσει και κυρίως να καταλάβει.

https://www.militaire.gr/

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος: 
Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.