ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ



 Οι ειδικοί , οι επιστήμονες που ασχολούνται με τον κορονοϊό μας έχουν βομβαρδίσει κ συνεχίζουν με ανακοινώσεις κ διαταγές του τύπου να κρατάμε τις αποστάσεις,ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΜΑΣΚΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΗΝ συνωστιζόμαστε μεταξύ μας ,ΜΗΝ  είμαστε περισσόττεροι απο 50 ηη 100 άτομα σε κοινωνικές εκδηλώσεις (γάμους,βαφτίσια) ΜΗΝ διασκεδάζουμε   στα μαγαζιά αυστηρα εως τις 12 κ μετά κλείσιμο(ούτε στην χούντα γινόντουσαν αυτά)ΜΗΝ ΜΗΝ ΜΗΝ....... κ όπου δεν πίπτει ό λόγος τους πίπτει η ράβδος..ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ  για να γονατίσουν τελειωτικά τον Έλληνα!

Άλλα φεύ ! Υπάρχουν κάποιοι που ζούν σε ένα παράλληλο διαφορετικό σύμπαν λές κ όλα αυτά να μην ισχύουν στον μικρόκοσμο τους!! 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΑΔΥ  ΗΡΩΔΕΙΟ ...ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Κ ΓΕΜΑΤΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ!!! ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ;;; ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΕΙΤΕ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥ1.5 ΜΕΤΡΟΥ; ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ;;;

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ  ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ

Αλλά περί άλλων τυρβάζουμε εμείς !!ΔΥΣΤΥΧΩΣ..

ΝΑΤΑΣΑ


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.