Αγνοοείται ένα άτομο από τις πλημμύρες στην Καρδίτσα




Σύμφωνα με πληροφορίες, οδηγός αυτοκινήτου δεν υπάκουσε στις συστάσεις των αστυνομικών να μην μετακινηθεί κατά μήκος του περιφερειακού δρόμου με αποτέλεσμα να πέσει μέσα στον ορμητικό χείμαρρο και να αγνοείται.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα karditsalive.net, ο δήμαρχος Μουζακίου τόνισε πως, ενώ είχε διακοπεί η κυκλοφορία λόγω της κατάστασης του ποταμού και της υπερχείλισης, ένα αυτοκίνητο δεν αντιλήφθηκε τα σήματα αλλά ούτε τις φωνές  του ανθρώπων που βρίσκονταν εκεί και προχώρησε στο απαγορευμένο τμήμα.

Ο θόρυβος που ακούστηκε στη συνέχεια οδηγεί στο συμπέρασμα πως έπεσε στην κοίτη του ποταμού και παρασύρθηκε, με την κινητοποίηση όλων των υπηρεσιών να είναι μεγάλη.

Ο δήμαρχος Καρδίτσας έβγαλε ανακοινωθέν καλώντας τον κόσμο να μην μετακινείται. Επίσης υπάρχουν εκτεταμένες διακοπές ρεύματος.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.