ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣτη 13,30μμ ξέσπασε φωτιά στη λεωφόρο Πάρνηθος, στο δήμο Αχαρνών. Η φωτιά ξεκίνησε από τη συμβολή της Λ. Πάρνηθος με την οδό Αργοναυτών.
Στο σημείο σπεύδουν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής.

Λίγο νωρίτερα φωτιά ξέσπασε και στην Αρτέμιδα.
Στο σημείο επιχειρούν 65 πυροσβέστες με 15  οχήματα, το ΜΕΤΠΕ και 3 ελικόπτερα. Συνδράμουν εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες ΟΤΑ. Αυτή την ώρα εκκενώνεται ο οικισμός μιας και η φωτιά είναι μέσα στον αστικό ιστό.


#Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην Αρτέμιδα Αττικής.
Πυροσβεστική αντλία
Κινητοποιήθηκαν 65 #πυροσβέστες, με 5 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 15 οχήματα, το ΜΕΤΠΕ και 3 Ε/Π. Συνδράμουν εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες ΟΤΑ.
Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.