Διαδηλώσεις σε Σύνταγμα και Θεσσαλονίκη για τις μάσκες στα σχολεία: «Κάτω τα χέρια απ' τα παιδιά μας»


 Διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στην πλατεία Συντάγματος, αλλά και στη Θεσσαλονίκη, ώστε να διαμαρτυρηθούν για τη χρήση μάσκας από τα παιδιά στα σχολεία.

Το θέμα της χρήσης μάσκας από τους μαθητές στα σχολεία, το οποίο αποφάσισε το υπουργείο Παιδείας, έπειτα από υπόδειξη της επιτροπής για τον κορονοϊό, προκαλεί αντιδράσεις σε μερίδα γονέων και πολιτών στη χώρα.

Στην πλατεία Συντάγματος, πολίτες συγκεντρώθηκαν προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τη χρήση μάσκας από τα παιδιά στα σχολεία, ενώ ανάμεσά τους, διακρίνονται ορισμένοι με μάσκες προβάτων, σε έναν συμβολισμό που υποστηρίζει πως η πανδημία είναι «στημένη», όπως υποστηρίζουν αρκετοί από όσους βρέθηκαν στο Σύνταγμα.

Ανάμεσα στα πλακάτ που κρατούσαν, υπήρχε κάποιο που υποστήριζε πως αντί για μάσκες στα παιδιά, όσο βρίσκονται στο σχολείο, θα πρέπει η κυβέρνηση να μειώσει την κατανάλωση του κρέατος από τους πολίτες.

Οι διαδηλωτές, παρατάχθηκαν στο Σύνταγμα και πέριξ της ελληνικής Βουλής το απόγευμα της Κυριακής, χωρίς οι παρευρισκόμενοι να φαίνεται να νοιάζονταν να τηρήσουν τις σχετικές αποστάσεις.

Υπήρξε και η ρίψη δεκάδων μασκών μιας χρήσης στο οδόστρωμα, τις οποίες μια διαδηλωτής ποδοπατούσε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα μέτρα προστασίας ενάντια στον κορονοϊό.

Τελός, πολλά από τα πλακάτ στη διαδήλωση υποστήριζαν πως οι μάσκες σε μαθητές βλάπτουν την υγεία των παιδιώ

https://www.dikaiologitika.gr


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.