Πανηγύρι δε θα έχει στην Κυπαρισσία, Λούνα Παρκ όμως θα έχει!

Στην μεγάλη γιορτή του Τιμίου Σταυρού δε θα έχει φέτος πανηγύρι  λόγω κορωνοιού, θα έχει όμως Λούνα παρκ στην Κυπαρισσία!!!

Οι αποφάσεις των αρμοδίων και τα μέτρα κατά του ιού  έχουν  καταντήσει  ανέκδοτο  πλέον. 


Η Δημοτική Αρχή Τριφυλίας δεν προτίθεται, κατά πώς φαίνεται, να διοργανώσει φέτος την ετήσια παραδοσιακή εμποροπανήγυρη Κυπαρισσίας κατά τις ημέρες εορτασμού της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού, καίτοι έχουν ληφθεί αποφάσεις για τη διοργάνωση και λειτουργία της, κι αυτό «αποκαλύφθηκε» έμμεσα στην προχθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής! 
 Δεύτερο εκτός ημερήσιας διάταξης θέμα ήταν η «Έγκριση του πρακτικού της πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικού χώρου για την εγκατάσταση & λειτουργία Λούνα Παρκ, στη Δ.Κ. Κυπαρισσίας (Ο.Τ. 111, ΠΕ3)». Όπως, μεταξύ άλλων, αναγράφεται στο απόσπασμα από το πρακτικό της συνεδρίασης, που δημοσιεύθηκε στη Δι@υγεια με ΑΔΑ: ΨΤΤΛΩΗΕ-Φ5Γ, ο πρόεδρος είπε: «Σύμφωνα με την αριθ.132/2020 απόφαση Δ.Σ. αποφασίσθηκε η εκμίσθωση του χώρου του Οικοδομικού Τετραγώνου 111 της Πολεοδομικής Ενότητας ΠΕ3, της Δ.Κ. Κυπαρισσίας, για την εγκατάσταση και λειτουργία λούνα παρκ ή άλλων ψυχαγωγικών παιγνίων, για το χρονικό διάστημα.....

https://kyparissialive.blogspot.com/

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.