Κιλκίς: Δεν δέχονται το αρνητικό τεστ κορωνοϊού σε καθαρίστρια σχολείου


Δύσκολη περίοδο βιώνει τις τελευταίες ημέρες η οικογένεια καθαρίστριας σχολείου στη Γουμένισσα Κιλκίς που από την προηγούμενη εβδομάδα είχε αρχικά διαγνωστεί θετική στον κορωνοϊό.

Ο σύζυγος της μιλώντας σε εκπομπή του Focus FM ανέφερε ότι έγινε και δεύτερο τεστ με δαπάνη της οικογένειας και βγήκε αρνητικό. Ωστόσο, οι αρχές και το νοσοκομείο αρνούνται να το δεχτούν με αποτέλεσμα η οικογένεια να βρίσκεται όλες αυτές της ημέρες σε καραντίνα χωρίς λόγο.

Παράλληλα, εξέφρασε το παράπονο και την αγανάκτηση του για το γεγονός ότι η σύζυγος του έχει στοχοποιηθεί λόγω της δημοσιότητας που έλαβε το θέμα καθώς ορισμένα ΜΜΕ έσπευσαν να την κατηγορήσουν για ανεύθυνη συμπεριφορά.

thesstoday.gr

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.