ΤΊ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΗΣ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑΣ;;;ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΙΑ ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ. ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΥΛΗΣΤΗΡΙΑ... ΕΓΙΝΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΤΗΣ

ΠΡΟΧΘΕΣ, ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΡΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ  ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΜΕ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΤΑΤΟΣ 34ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ. ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΦΥΣΟΥΣΕ ΑΕΡΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΚΑΥΣΩΝΑ.

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΣΦΑΙΡΕΣ 2 ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ  ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ.

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΑΝΚΕΡ ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΩΤΙΑ... ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.


ΤΊ ΣΥΝΕΒΕΙ ΛΟΙΠΟΝ...

ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΠΥΡΑΥΛΑΚΑΤΟΙ. ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ''ΤΑ ΕΧΑΣΑΝ'' ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.
ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΟΥΕΖ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ. ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΝΕΣΗ ΣΤΑ  ΣΤΕΝΑ.

ΜΑΖΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. 

ΚΑΙ ΤΊ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΤΑΡΙΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ;;; ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΕΚΕΙ ΤΗΣ ΨΥΤΑΛΕΙΑΣ;;; ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΕΑ;;;
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΗΠΑ ΜΕ ΗΑΕ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΡΙΑΝΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ;;;


ΤΕΛΙΚΑ ΣΑΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΔΙΥΛΗΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ  ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΕΙ ΠΕΡΙΟΧΗ.

 ΙΣΩΣ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ. 
Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.