Αν είναι δυνατόν! Ο ΟΑΣΑ «έκοψε» δρομολόγια ανήμερα των νέων έκτακτων μέτρων στην Αττική


Την ημέρα όπου στην Αττική έκαναν πρεμιέρα τα αυστηρότερα μέτρα για την αποφυγή συνωστισμού επέλεξε ο ΟΑΣΑ για να «επανασχεδιάσει» τις γραμμές του, υποχρεώνοντας τους επιβάτες σε… ακόμα μεγαλύτερο στριμωξίδι, λόγω του περιορισμού των δρομολογίων!

Μία από τις «καραμπινάτες» περιπτώσεις αποτελεί το λεωφορείο που εκτελεί το δρομολόγιο 720 Άγιοι Ανάργυροι – πλατεία Αττικής. Αν και η γραμμή καλύπτεται με δύο λεωφορεία, από χθες τις ανάγκες μεταφοράς κάλυπτε μόνο ένα, με συχνότητα ανά μία ώρα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Επιβάτης επικοινώνησε με επιτελικό στέλεχος του ΟΑΣΑ, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί και να μάθει έως πότε θα διαρκέσει η ταλαιπωρία. «Λόγω αναδιάταξης των γραμμών, γίνονται κάποιες δοκιμές στα δρομολόγια και για τον λόγο αυτό έχουν αφαιρεθεί κάποια από γραμμές και έχουν μεταφερθεί αλλού!», ήταν η απάντηση του εκπροσώπου.ΟΑΣΑ

Στο ερώτημα έως πότε θα διαρκέσει αυτό το… πείραμα, σαφής απάντηση δεν υπήρξε ούτε, φυσικά, εξηγήθηκε πώς θα πάει ο κόσμος στις δουλειές του αν το ένα και μοναδικό όχημα της γραμμής παρουσιάσει βλάβη και βγει εκτός υπηρεσίας.
Κάνουν πειράματα

Ωστόσο το εξοργιστικό είναι ότι τα επιτελικά «μυαλά» του ΟΑΣΑ επέλεξαν να κάνουν πειράματα στις γραμμές τη στιγμή που οι ειδικοί απευθύνουν απεγνωσμένες εκκλήσεις να μην υπάρχει συνωστισμός στα μέσα μεταφοράς! Και πώς θα αποφευχθεί αυτό όταν το λεωφορείο περνάει ανά μία ώρα;

Παρόμοια κατάσταση, με αραιότερα δρομολόγια, παρατηρήθηκε και στο μετρό, με συνέπεια να στριμώχνονται περισσότεροι επιβάτες ανά διαδρομή. Επομένως, στους υπεύθυνους των ΜΜΜ θα πρέπει να απευθύνεται πλέον ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Χαράλαμπος Γώγος, ο οποίος τόνιζε χθες πως «τα μέσα μεταφοράς είναι από τις εστίες υπερμετάδοσης του κορωνοϊού»!

https://www.newsbreak.gr/

 

 Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.