ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΤΟΥΣ ΗΡΘΕ. Ο ΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΕ ΦΙΑΣΚΟ
Για την κακοκαιρία «Ιανό» έσπερναν τον τρόμο κυβερνητικοί και μετεωρολόγοι και από τελείως αντίθετη πλευρά μια άλλη "noname" κακοκαιρία που ήρθε από τα βορειοανατολικά, έπληξε την χώρα αιφνιδιάζοντας πλήρως τον κρατικό μηχανισμό!

Εκτός και αν πιστέψουμε τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ που επιμένουν στις φιλότιμες προσπάθειες να γράφουν ότι ο «Ιανός» «πήδηξε» μερικούς νομούς και έφτασε στην... Θεσσαλία!

Η αλήθεια είναι ότι ο μεν «Ιανός» που ήρθε από τα δυτικά, από την Ιταλία βρίσκεται στην αποδρομή του και τίποτα δεν έχει σχέση με αυτά που περιγράφονταν για τον  «κυκλώνα», αλλά ένα άλλο κύμα κακοκαιρία, για το οποίο δεν είχε προειδοποιήσει κανένας από την πολιτική προστασία πλήττει την Θεσσαλία, αυτό με πραγματική σφοδρότητα.

Μόλις το μεσημέρι της Παρασκευής κι ενώ είχε ήδη ξεκινήσει η καταιγίδα στην Θεσσαλία ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη αρμόδιος για την Πολιτική Προστασία Νίκος Χαρδαλιάς ανέφερε ότι «ενδέχεται να πληγούν οι νομοί Καρδίτσας, Μαγνησίας, Βοιωτίας και Φθιώτιδα και πιθανότατα η Φωκίδα και ίσως η Βόρεια Εύβοια από ένα άλλο κύμα κακοκαιρίας»!
Το μόνο βέβαιο τελικά, απ'ότι φαίνεται είναι ότι το Σάββατο, θα βρέξει στην Αττική!

Συγκεκριμένα η Θεσσαλία, βρίσκεται εδώ και μερικές ώρες στο κέντρο μιας σφοδρής καταιγίδας η οποία ήρθε από βόρεια-βορειοανατολικά και δεν έχει καμία σχέση με τον «Ιανό», ο οποίος κινείται καθαρά νοτιοδυτικά αυτή την στιγμή

Η κακοκαιρία έπληξε τον Αλμυρό Βόλου, με αποτέλεσμα να σημειωθούν ζημιές σε υποδομές, οδικό δίκτυο και δίδεται μάχη από τις Αρχές, για τον απεγκλωβισμό ανθρώπων κοντά στην λιμνοδεξαμενή, όταν επιχείρησαν να την εγκαταλείψουν με αυτοκίνητο, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Η έκταση του αιφνιδιασμού της κρατικής μηχανής είναι τέτοια από την σφοδρότατη καταιγίδα, που δεν προειδοποιήθηκαν καν οι εργαζόμενοι που βρίσκονταν στην λιμνοδεξαμενή του Ξηριά.

Σε άλλο σημείο της Θεσσαλίας, από τις σφοδρές βροχοπτώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα, στην περιοχή του Αλμυρού κατέρρευσε η γέφυρα στο Χολόρεμα.

Η γέφυρα που κατασκευάσθηκε πριν από επτά περίπου δεκαετίες και συνέδεε τα χωριά Αϊδίνι και Κρόκιο, αποτελώντας μέρος της επαρχιακής οδού Μικροθηβών-Αλμυρού, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον τεράστιο όγκο του νερού από τη σφοδρή βροχόπτωση και κατέρρευσε.

https://www.pronews.gr/

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.